תו תקן למצוינות אקדמית

הפקולטה לניהול הינה המוסד האקדמי היחיד בישראל הנושא את תו התקן הבינלאומי של איכות ומצוינות מטעם ארגון ה- AACSB, הארגון הבינלאומי של בתי הספר למנהל עסקים בעולם

מידע על תו התקן AACSB

בין המוסדות האקדמיים הנושאים את תו האיכות של AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) נמצאות האוניברסיטאות: הארוורד, קלוג, סטנפורד, ייל, ניו-יורק (NYU) לונדון (LBS) אינסיאד, המכון הטכנולוגי של מסצ'וסטס (MIT) ואוניברסיטאות מובילות נוספות ברחבי העולם.

תו התקן מתייחס לכל התכניות והתארים בפקולטה ומדי מספר שנים עומד לבחינה מחודשת בסטנדרטים המחמירים של תו האיכות היוקרתי. בהתאם, הפקולטה שוקדת על עדכון הסטנדרטים הגבוהים על מנת לזכות באשרור תו התקן בכל פעם מחדש. מעבר למצוינות האקדמית, זכאותנו לתו התקן של AACSB  מאפשרת השתתפותה של הפקולטה במגוון רחב של תכניות חילופי סטודנטים עם המוסדות המובילים בעולם והכרה הדדית בקורסים שנלמדים במקומות השונים.