מפגש דיגיטלי: כלים שיזמים חייבים להכיר!

ההשתתפות  מחייבת הרשמה מראש.

08 במרץ 2021, 19:30
האירוע ייערך בזום
מפגש דיגיטלי: כלים שיזמים חייבים להכיר!

ישנם מספר כלים ופרקטיקות שחובה עליכם\ן להכיר, כשאתם בתוך המסע היזמי.
באירוע הקרוב, פאנל של 4 מומחיות ומומחים ישתפו אותנו במידע על הנושאים הבאים:

• הסכם מייסדים.  הסכם העומד בליבה של מערכת היחסים בין השותפים\ות למיזם. עו"ד שרון גזית (משרד עו"ד גולדפרב זליגמן ושות') תדבר על חשיבות ההסכם, מתי כדאי ליצור כזה ואיך להימנע מטעויות חשובות.
  •  אפשרויות מימון.  מהם, בעצם, האפשרויות הפתוחות בפני יזמים? רוני שרמן (מנהלת מיסוי טכנולוגיות בKPMG) תספר על התנאים והאפשרויות השונות הזמינות ליזמים\יות, כמו חוב, השקעות, מענקים ועוד.
  •  פנייה למשקיע אנג'ל.  כיצד לפנות למשקיע באופן אפקטיבי? זקי ג'מאל (שותף מנהל בקרן פרש.פאנד) ישתף אותנו בזוית של המשקיע.
  •  השקעות אימפקט.  ג'קי גורן (ראש תחום האימפקט בבית הספר לניהול על שם קולר, אוני' ת"א) תשתף אותנו בנושא החם של השקעות אימפקט: השקעות שמטרתן ליצור שינוי חברתי וסביבתי גדול, משמעותי ומדיד, לצד מודל עסקי.

לפרטים נוספים ולהרשמה: https://www.eventbrite.com/e/4x4-startup-must-have-tools-tickets-142670668811