קורס יסודות החשבונאות - ד"ר דייבי דישטניק

סיפורו של קורס קשה ומלחיץ שהפך להיות האהוב על הסטודנטים שלנו!

04 מרץ 2021

כמו בכל שנה, מככב אצלנו הקורס יסודות החשבונאות, שמעביר מרצה העל שלנו - ד"ר דייבי דישטניק!

וכמו בכל שנה, בסוף הקורס הסטודנטים עושים לו הפתעה מיוזמתם. השנה, הם שלחו לו מתנה עד הבית!

אז כמה מילים מד"ר דייבי דישטניק: "יסודות החשבונאות. קורס שנה א סמסטר א תואר ראשון. החוג לחשבונאות. אימת התואר. הטירונות של התואר. 5 שעות רצופות של הרצאה (פלוס 3 שעות תרגול) כל שבוע, עמוס בחומר, מבחן ידוע לשמצה, והשנה גם קורונה וזום. ואיכשהו עם נתוני הפתיחה האלו גם השנה, כמו כל שנה, הקסם קרה והכול התחבר. והכול בזכות הסטודנטים הנפלאים כל כך. שנה אחרי שנה מגיעים אלינו לפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב התלמידים הכי טובים שיש. וגם השנה, כיתה שנוצר איתה הקליק מהשיעור הראשון. סקרנים, מעורבים, לא נתנו ללכת לשירותים בהפסקות מרוב שלא הפסיקו לשאול שאלות, לא הפסיקו לצחוק ולחייך גם כשהיה קשה (והיה קשה). היה פשוט כיף אחד גדול. 13 בקרים קסומים של ימי שלישי ועוד יום שישי אחד."

שיר ויינברג, סטודנטית שסיימה את הקורס השנה, אומרת בשם הסטודנטים: "ד"ר דייבי דישטניק הוא מרצה מדהים והקורס מאוד מעניין. היחס שלו לסטודנטים הוא מעל ומעבר לכל הציפיות. לא יכולנו לבקש מרצה יותר טוב, קשוב וסבלני שמעביר את החומר בצורה מדהימה וכ"כ מעניינת - כל שכן שזה בזום!".