טכנולוגיה, מזון, מדע ומה שביניהם

האירוע יתקיים ביום ב, 22.3, 19:30, בזום

17 מרץ 2021
טכנולוגיה, מזון, מדע ומה שביניהם

אנו שמחים להזמין אתכן\ם לאירוע דיגיטלי מיוחד בנושא:  טכנולוגיה, מזון, מדע ומה שביניהם, עם דוברים מדהימים!

האירוע יתקיים ביום ב, 22.3, 19:30, בזום.

 

האנשים הכי חזקים בתחום ידברו על התחום הכי לוהט בתעשייה, על השקעות בתחום ועוד.

יעלו נושאים כגון:

  • השינוי המסיבי שעוברת תעשיית המזון
  • הזדמנויות חדשות שנוצרו על ידי מדע וטכנולוגיה מתקדמים  
  • תפקידם של המשקיעים והתאגידים
  • והאם אנו, כאנשים, כצרכנים מוכנים לאמץ את השינוי בצלחות שלנו?

 

הדוברים: 

פרופ' משה צבירן, דיקאן הפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל אביב. מנהל אקדמי של תוכנית ה-MBA בניהול טכנולוגיהיזמות וחדשנות ועוד

ג'רמי קולר, יו"ר ומנהל ההשקעות של CPT Capital, החברה שהשקיעה (בין היתר) בחברות החלוצות והגדולות בעולם של תחליפי בשר

ולריו נניני, מנכ"ל נובו-פרוטאינס.

אילנית קבסה-כהן, מנהלת תחום הפודטק בתחרות הסטראטאפים השנתית של קולר

 

האירוע ייערך באנגלית.

קישור לרישום:

https://www.eventbrite.com/e/science-technology-sustainability-the-rise-of-investments-in-bio-foods-tickets-146170813839

 

צור קשר תואר ראשון
 

מתעניינים בלימודים?

 
 *
 *
 *
 *
מתעניין בתכנית *

 
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>