ייחודיות התכנית - החוג לניהול תשפ"א

ללמוד לנהל בעולם דינמי

עולם העסקים של היום מצריך אנשים בעלי כישורים ומיומנויות שמשלבים בין ידע ניהולי לידע טכני, לפעמים זה נראה כאילו סטארטאפיסט פוגש מנהל שיווק שפוגש מנהל כספים.

הערכים המובילים כיום בשוק העבודה ואלה שקובעים את מידת הנחשקות שלכם כעובדים וכמנהלים הם יצירתיות, ספקנות, יזמות, היכולת לחשוב מחוץ לקופסא, לשאול את השאלות הנכונות ולגבש תובנות ממקורות מגוונים.
זה בדיוק מה שאנחנו מעודדים את הסטודנטים שלומדים אצלנו לעשות כדרך חיים, כאנשי מקצוע, כאבני יסוד בהתפתחות הקריירה שלכם.
​ בחוג לניהול תלמדו ותכירו מסגרות חשיבה שישמשו אתכם שנים לאחר סיום התואר. הידע אקדמי שתלמדו ישולב בכלים מעשיים בתחום הניהול העסקי.

מצוינות אקדמית

הפקולטה לניהול היא הפקולטה הראשונה בישראל שזכתה לתו תקן בינלאומי למצוינות מטעם AACSB International - הארגון הבינלאומי המוביל של בתי ספר למנהל עסקים בעולם.

מצוינות הסטודנטים שלנו

ייחודה של הפקולטה הוא באיכות הגבוהה של הסטודנטים שלנו וכן בשאיפתנו הבלתי מתפשרת למצוינות.
​אנו נעשה את המיטב  כדי לסייע בהשגת היעדים בלימודים על ידי יצירת אקלים לימודים נעים וסגל אקדמי ומנהלי מסביר פנים.

תכנית לימודים עשירה

תכנית הלימודים תוכננה כך שתקנה לתלמידים תשתית לימודים מעשית רחבה שתשמש הכנה אופטימלית ללימודים גבוהים יותר בארץ ובחו"ל.

התכנית שלנו מציעה אפשרות להתעמק באחד מחמשת התחומים החמים בשוק התעסוקה:

ניהול יזמות וחדשנות
או ניהול נתוני עתק  (Big Data) ובינה עסקית
או ניהול חדשנות בשווק
או ניהול פיננסי ושוק ההון
או ניהול המשאב האנושי*

פתיחת ההקבץ ניהול המשאב האנושי מותנית באישור מוסדות האוניברסיטה.

מסלול למצטיינים לתלמידי התואר הראשון

מסלול המאפשר לתלמידים מצטיינים להתקבל (על תנאי) ללא ממבחן GMAT לתוכניות התואר השני בפקולטה לניהול, MBA, M.Sc ולהתחיל ללמוד את קורסי התואר השני במקביל ללימודיהם  בחוג לניהול ובכפוף לתנאי הקבלה המפורטים באתר החוג.

המסלול תקף למועמדים לתכניות הבאות:

• תכנית הלימודים במנהל עסקים,  MBA

• תכניות הלימודים במדעי לניהול, M.Sc  לפי הפירוט הבא:

• M.Sc   התנהגות ארגונית

• M.Sc   במימון חשבונאות

• M.Sc   בניהול השיווק

• M.Sc   בניהול טכנולוגיה ומערכות מידע

תרומה לקהילה

​התכנית כוללת פרויקטים מעשיים המובילים בייעוץ ניהולי עם עזרה לקהילה.

סמסטר בחו"ל

לימודים של סמסטר בחו"ל באוניברסיטאות המובילות בעולם